Raspored rada za predstojeće praznike

21.04.2023.

Javno komunalno preduzeće Čistoća Sombor za Katolički Uskrs radi redovno , osim što za Katolički Uskrs neće prikupljati kabasti otpad vezan za  akciju”MESEC ČISTOĆE”.

Za Pravoslavni Uskrs biće angažovani dežurni radnici Odeljenja javne higijene koji će održavati higijenu unutar Venaca i na ostalim javnim površinama, u skladu sa redovnim rasporedom čišćenja, održavanja ulica i pražnjenja korpi za otpad.Za vreme praznika obavljaće se i vanredno pražnjenje kontejnera u okviru prve zone uži centar grada, zbog povečanih količina otpada tokom praznika.

Odeljenje selekcije otpada Reciklažni centar neće raditi za vreme Pravoslavnog Uskrsa.

Molimo građane da prikupljeni otpad koji je planiran po ustaljenom rasporedu petak 14.04 i ponedeljak  17.04. iznesu naredne nedelje u redovnom  terminu predviđenim za transport otpada.

JKP”Čistoća”Sombor zahvaljuje se korisniciima na dosadašnoj uspešnoj saradnji.

NAJNOVIJE VESTI

Saopštenje povodom “Meseca čistoće”

U okviru akcije Mesec Čistoće u gradu Somboru, koja je počela 27.03 a završila se 08.05.2023. godine, prikupljeno je, transportovano i na gradsku deponiju u Rančevu odloženo 10.786  kubnih metara...

opširnije

Udomi, ne kupuj!

Kućni ljubimci su deo ljudskih života dugi niz godina.. Danas je mnogima teško da zamisle život bez četvoronožnih prijatelja. Udomljavanje je jedan od najhumanijih i najplemitijih činova koje možete...

opširnije