Месец чистоће је у току ЈКП”Чистоћа” похваљује и апелује

21.04.2023.

Јавно комунално предузеће “Чистоћа” је позвало све наше суграђане да се прикључе акцији чишћења града.Највећи број грађана се акцији прикључило на прави начин и овим путем им се захваљујемо и упућујемо похвале што заједно са нама раде на томе да Сомбор и даље остане зелен и један од најчистијих градова у Србији.

Ипак морамо рећи да смо суочени и са негативним примерима са којима се радници сусрећу, И неретко затичу кабасте ствари поред контејнера иако су термини за чишћење те локације прошли пре више дана.Стога можемо закључити да појединци просто су избацили непотребне ствари подразумевајући да ће ЈКП”Чистоћа” те ствари да однесе.Овим путем се прави једна негативна слика о стању чистоће у нашем граду, а то није коректно према нашим радницима који су овог месеца заиста вредно ангазовани како би Месец чистоће” протекао на најбољи начин.

Стога овим приликом поред што похваљујемо савесне грађане на разумевању и схватању значаја акције” Месес Чистоће” за сам град, користимо прилику да још једном грађане позовемо да се одговорно понашају и да поштују термине који су предвиђени за место њиховог становања.

NAJNOVIJE VESTI

Удоми, не купуј!

Ово су само неки од паса који се налазе уз градском Прихватилишту који чекају свог власника. Позивамо све наша суграђане да посете Прихватилиште за напуштене животиње (псе и мачке) и изаберу за себе...

opširnije

Неодговорно одлагање отпада

Апелујемо на део наших неодговорних суграђана да отпад не одлажу  као на овој фотографији. Оваквим одлагањем се ружи  слика града и даје се лош пример будућим генерацијама. Морамо бити друштвено...

opširnije