Mesec čistoće je u toku JKP”Čistoća” pohvaljuje i apeluje.

21.04.2023.

Javno komunalno preduzeće “Čistoća” je pozvalo sve naše sugrađane da se priključe akciji čišćenja grada.Najveći broj građana se akciji priključilo na pravi način i ovim putem im se zahvaljujemo i upućujemo pohvale što zajedno sa nama rade na tome da Sombor i dalje ostane zelen i jedan od najčistijih gradova u Srbiji.

Ipak moramo reći da smo suočeni i sa negativnim primerima sa kojima se radnici susreću, I neretko zatiču kabaste stvari pored kontejnera iako su termini za čišćenje te lokacije prošli pre više dana.Stoga možemo zaključiti da pojedinci prosto su izbacili nepotrebne stvari podrazumevajući da će JKP”Čistoća” te stvari da odnese.Ovim putem se pravi jedna negativna slika o stanju čistoće u našem gradu, a to nije korektno prema našim radnicima koji su ovog meseca zaista vredno angazovani kako bi Mesec čistoće” protekao na najbolji način.

Stoga ovim prilikom pored što pohvaljujemo savesne građane na razumevanju i shvatanju značaja akcije” Meses Čistoće” za sam grad, koristimo priliku da još jednom građane pozovemo da se odgovorno ponašaju i da poštuju termine koji su predviđeni za mesto njihovog stanovanja.

NAJNOVIJE VESTI

Saopštenje povodom “Meseca čistoće”

U okviru akcije Mesec Čistoće u gradu Somboru, koja je počela 27.03 a završila se 08.05.2023. godine, prikupljeno je, transportovano i na gradsku deponiju u Rančevu odloženo 10.786  kubnih metara...

opširnije

Udomi, ne kupuj!

Kućni ljubimci su deo ljudskih života dugi niz godina.. Danas je mnogima teško da zamisle život bez četvoronožnih prijatelja. Udomljavanje je jedan od najhumanijih i najplemitijih činova koje možete...

opširnije