Месец чистоће је у току ЈКП”Чистоћа” похваљује и апелује

21.04.2023.

Јавно комунално предузеће “Чистоћа” је позвало све наше суграђане да се прикључе акцији чишћења града.Највећи број грађана се акцији прикључило на прави начин и овим путем им се захваљујемо и упућујемо похвале што заједно са нама раде на томе да Сомбор и даље остане зелен и један од најчистијих градова у Србији.

Ипак морамо рећи да смо суочени и са негативним примерима са којима се радници сусрећу, И неретко затичу кабасте ствари поред контејнера иако су термини за чишћење те локације прошли пре више дана.Стога можемо закључити да појединци просто су избацили непотребне ствари подразумевајући да ће ЈКП”Чистоћа” те ствари да однесе.Овим путем се прави једна негативна слика о стању чистоће у нашем граду, а то није коректно према нашим радницима који су овог месеца заиста вредно ангазовани како би Месец чистоће” протекао на најбољи начин.

Стога овим приликом поред што похваљујемо савесне грађане на разумевању и схватању значаја акције” Месес Чистоће” за сам град, користимо прилику да још једном грађане позовемо да се одговорно понашају и да поштују термине који су предвиђени за место њиховог становања.

NAJNOVIJE VESTI

Радови код моста Сомбор – Апатин

Јавно комунално предузеће "Чистоћа" Сомбор наставило је са великим бројем активности у циљу одржавања хигијене и лепоте нашег града. На терену су оправдали свој део посла и максимално се потрудили...

opširnije

Удоми, не купуј

Уколико сте у потрази за кућним љубимцем, нема веће сатисфакције и испуњења него када се одлучите за удомљавање, јер ћете пружити безусловну љубав и сигуран дом једном предивном бићу које то итекако...

opširnije