Preduzeću JKP ,,Čistoća” Sombor dodeljen sertifikat bonitetne izvrsnosti AA+

08.12.2021.

Kompanija Company Wall dodeljuje preduzeću JKP ,,Čistoća” Sombor sertifikat bonitetne izvrsnosti AA+, čime se potvrđuje da poslovni subjekt spada u sam vrh bonitetne izvrsnosti u Srbiji. Jedina licencirana kuća u Srbiji koja radi za institucije i poslovne subjekte na godišnjem nivou vrši reviziju i kontrolu solventnosti preduzeća na osnovu bilansa stanja i određuje razred boniteta.

Ovim sertifikatom Company Wall Srbija potvrđuje da je subjekt postigao međunarodni standard bonitetne izvrsnosti i spada u grupu najuspešnijih preduzeća u Srbiji. JKP ,,Čistoća” Sombor je jedno od četiri preduzeća u Srbiji koje zadovoljilo kriterijume bonitetne izvrsnosti za 2020/21. god i nalazi se među najpouzdanijim poslovnim subjektima koji imaju pravo korišćenja međunarodno priznatog statusa AA+ kao simbola standarda za sertifikaciju. Preduzeće sa statusom bonitetne izvrsnosti posluje veoma uspešno, solventno, poslovno efikasno, kreditno sposobno i bez rizika.

NAJNOVIJE VESTI

Prodaja vozila putem prikupljanja ponuda

Број: 01-02/50 Датум: 01. 03. 2023. Јавно комунално предузеће „Чистоћа“ Сомбор оглашава продају расходованих возила. Продаја ће се извршити на следећи начин: ПРОДАЈА ВОЗИЛА ПУТЕМ ПРИКУПЉАЊА ПОНУДА...

opširnije