“Čistoća” postigla dogovor o saradnji sa Udruženjem “Humanizacija” iz Sombora

16.06.2021.

Javno komunalno preduzeće “Čistoća” potpisalo je ugovor sa Udruženjem “Humanizacija” iz Sombora o preuzimanju, presovanju i prevozu limenki do otkupljivača.

Zahvaljujući humanitarnim organizacijama, život mnogih ljudi postao je lakši i kvalitetniji. Jedna takva organizacija je Udruženje “Humanizacija”, koje se bavi prikupljanjem limenki koje kasnije prodaju, a dobijeni novac se koristi da mališani, koji borave u bolnicama, imaju što bolje uslove lečenja i zajedno sa svojim roditeljima lakše podnesu teškoće koje su ih zadesile.

Članovi ovog humanitarnog udruženja postavili su kutije za odlaganje limenki na više od 70 lokacija u Somboru, ali su u poslednje vreme nailazili na problem jer su morali ručno da presuju veliku količinu limenki i da ih samostalno prevoze do otkupljivača. Budući da “Humanizacija” ne poseduje potrebnu opremu, ovaj posao bio je jako težak i oduzimao je mnogo vremena.

Naše preduzeće se rado odazvalo molbi članova udruženja i od sada će preuzeti taj, najteži deo posla, kako bismo zajedničkim snagama ostvarili što bolje rezultate i dali svoj doprinos stvaranju boljih uslova lečenja naših najmlađih.

NAJNOVIJE VESTI