Odličan učinak naših ekipa u okviru “Meseca čistoće”

17.04.2021.

I ove godine “Mesec čistoće” predstavlja događaj, tj. aktivnost od izuzetnog značaja za sve građane Sombora. Po svemu što smo videli do sada Radnici JKP “Čistoće” se sa tom aktivnošću nose na najbolji mogući način.

Iako se “Mesec čistoće” već tradicionalno sprovodi svake godine, naši sugrađani su navikli da će dolaskom proleća Sombor biti čist i potpuno spreman za najlepše godišnje doba. Prošlo je nešto više od pola meseca od početka akcije, a Sombor je sve zeleniji i lepši.

Ovom akcijom je obuhvaćeno čak 350 ulica, a predviđeno je da se pored odnošenja otpada izvrši i saniranje divljih deponija. Naši sugrađani odgovorno prijavljuju po već utvrđenom rasporedu, što radnicima JKP “Čistoće” veoma olakšava posao.

Logistika i organizacija “Meseca čistoće” je na najvišem mogućem nivou, a to jasno možete videti i na slikama koje redovno objavljujemo. Naš posao olakšava i odlična komunikacija sa komunalnom policijom sa kojom odlično sarađujemo.

Grad Sombor je zahvaljujući tome prijatno mesto za život, a to je od najvećeg značaja, ne samo za naše starije, već i najmlađe sugrađane.

 

NAJNOVIJE VESTI

Светски дан заштите животне средине

Очување животне средине је горућа тема у последњих неколико деценија због све већих еколошких катастрофа са којим се човечанство суочава.Управо из тог разлога Генерална скупштина Уједињених нација...

opširnije

Нерадни дани током празника

Обавештавамо вас да ЈКП "Чистоћа" Сомбор неће радити од среде 1.маја до понедељка 6.маја. Од 7. маја настављамо са радом редовно! Желимо вам срећне...

opširnije

Међународни дан планете Земље

Сваког 22.априла обележавамо Међународни дан планете Земље 🌍 Све већи ризици и многи изазови услед климатских промена и ситуација, попут суша, поплава, топлотних таласа, смањивања биоразноликости и...

opširnije