Címoldal | Rendkívüli szolgáltatások

Rendkívüli szolgáltatások

Rendkívüli szemétkihordás

A házi hulladék rendszeres, heti szinten történő elszállíása mellett, a „Čistoća“ KKV rendkívüli szemétszállítást is végez. Minden érdekelt természetes és jogi személy bérelhet 5 köbméteres szemeteskonténert a 025/5414-226 telefonszámon.

A hulladékanyag deponálása

A városi Rančevo szeméttelep vezetését a „Čistoća” KKV végzi, a lakott településeken pedig amennyiben létezik szeméttelep, annak vezetése és fenntartása a helyi közösség hatáskörébe tartozik.
A „Rančevo” szeméttelepre illetve a lakott települések szeméttelepeire, a Čistoća KKV-n kívül, hozhatnak szemetet a lakosok, vállalatok illetve más jogi személyek is.
A szeméttelep fenntartásának költségeit a szolgáltatásokat igénybe vevők havi számláin keresztül fizettetik meg. A hulladékot a természetes személyek költségmentesen vihetik a szeméttelepre, amíg a jogi személyek esetében a költségeket a Közvállalat jelenlegi árjegyzéke szerint fizettetik meg.
A városi „Rančevo” szeméttelepre a jogi személyek illetve vállalatok költségmentesen szállíthatnak inert hulladékot amelyet a napi kommunális hulladék lefedésére használnak fel.

Hóhányás

A „Čistoća“ KKV Zombor a november 15. és március 15.-e közötti időszakban a „Zelenilo“ KKV és „Vodokanal“ KKV Zomor közvállalatokkal együtt végzi a Zombor város hatáskörébe tartozó városi közutak és helyi utak tisztítását, a téli szolgáltatásokkal megbízott városi stáb tervét és rendeléseit követve.

A házi kommunális hulladék begyüjtésének céljából, saját mehanizációjával a Közvállalat azon városi utcákban is elvágzi a hótisztítást, amelyek nincsenek a városi stáb tervében.

A „Čistoća“ KKV hóhányást végez az ipari létesítményekben is, felkérésre, a jelenlegi árjegyzék szerint.

Ötvösműhely és gépműhely

A „Čistoća“ KKV оlyan műhellyel is rendelkezik amelyben szemeteskánákat és konténereket gyártanak. A konténerek fémből vannak, az érvényben levő szabvány szerint rendelésre készülnek, amelyet a Közvállalat kereskedelmi szolgálatán keresztül lehet átadni és az aktuális árjegyzéknek megfelelően fizetni.

A tisztasági hónap

Minden évben, április folyamán a Közvállalat megszervezi a tisztasági hónapot, amelynek keretein belül munkásaink elszállítják a nagyméretű hulladékot amelyet a lakosok kidobnak, attól függetlenül, hogy milyen fajta és melyik kategóriába tartozó szemétről van szó. Az akció ingyenes a lakosok számára.

A tisztasági hónap megszervezésre kerül a lakott településeken is, erről a helyi közösségek Tanácsai hozzák meg a döntést. A HK lakói számára ez az akció ingyenes, költségei pedig előre vannak látva a HK költségvetésében.

Legfrissebb hírek