ONLINE RAČUNI

Unosom vašeg potrošačkog broja otvara vam se mogućnost da u svakom trenutrku imate detaljan uvid u vaš online račun.

l

ONLINE ZAHTEVI

Kupovina, iznajmljivanje, popravka kanti i kontejnera. Odnošenje tečnog komunalnog otpada.

PITANJE

Ukoliko imate nekih nejasnoća u vezi plaćanja, reciklaže ili bilo koje usluge koju pružamo, javite nam se i dobićete odgovor u najkraćem roku.

CENOVNIK

Klikom na ovo polje, otvoriće vam se tabelarni prikaz svih cena usluga i proizvoda JKP “Čistoća” Sombor.

VESTI

Radnici JKP Čistoće protekle nedelje na visini zadatka

Radnici JKP Čistoće protekle nedelje na visini zadatka

Radnici JKP Čistoće protekle nedelje na visini zadatka, pored redovnog i već ustaljenog održavanja higijene grada, zaposleni su sanirali i nekoliko divljih deponija u našem gradu. Na žalost i dalje ima nesavesnih građana koji zanemaruju već postavljene obaveštajne table na kojima stoji "Strogo...

bővebben

Preuzmite raspored odnošenja smeća u akciji “Mesec čistoće”

Mesec čistoće

JKP „Čistoća“ svake godine bira mesec u kojem sprovodi akciju sakupljanja i odvoženja otpada pod nazivom “Mesec čistoće”. Tom prilikom naši zaposleni sa mehanizacijom  tokom celog meseca skupljaju i odlažu granjevine, građevinski i kabasti otpad kao i višak komunalnog otpada.

Sombor-najčistiji grad

Pored toga što je najzeleniji grad u Evropi, sa sigurnošću možemo da kažemo da je Sombor i jedan od najčistijih gradova! Mi iz JKP “Čistoće” se, zajedno sa našim sugrađanima, svakoga dana trudimo da naš prostor za život bude lep i uredan kako nama tako i onima koji posete naš grad.

Najpovoljniji u Srbiji

Ono sa čime smo izuzetno ponosni je to što smo napravili pouzdan i samoodrživ način poslovanja. JKP “Čistoća” od početka ima pozitivan bilans a taj podatak ima još veći značaj zbog činjenice da nudimo usluge po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

OTKUP SEKUNDARNIH SIROVINA

JKP “Čistoća” Sombor poziva sve zainteresovane građane koji se bave sakupljanjem ambalažnog otpada, da sakupljene sekundarne sirovine dopreme u Reciklažni Centar koji se nalazi u Somboru na Staparskom putu bb, a zaposleni na prijemu će obaviti uslužno merenje i na licu mesta izvršiti isplatu primljenih sekundarnih sirovina prema zvaničnom cenovniku otkupa sekundarnih sirovina koji možete pogledati u nastavku teksta.

Kontakt telefoni za dodatne informacije su:
025/54-14-226 ili 063/1115295

RECIKLAŽNI CENTAR

U somborskom Reciklažnom centru se otkupljuje PET ambalaža,plastične gajbe, plastične stolice, burad, folija, papir, karton, staklo i tetrapak.

Građani treba da obaveste službu JKP Čistoća Sombor o postojanju određene vrste i količine otpada, radnim danima od 7 do 14 časova i da odluče da li će ga sami dopremiti u RC, ili će po njega doći naše vozilo i preuzme ga od vlasnika ili generatora.
Kontakt telefoni su:
 025/5414-226 iil 063/111-52-95

 

Proizvodni program pogona Metalac

Proizvodni pogon Metalac poseduje veliki asortiman proizvoda za održavanje higijene kao i za ulepšavanje vašeg životnog prostora. Potražite parkovske i klupe za otvoreni prostor, kontejnere i kante za otpad raznih zapremina kao i ljuljaške i klackalice za naše najmlađe.

Udomljavanje pasa

Kontakt telefon za prijave, zahteve i druge informacije o radu Prihvatilišta Zoohigijenske službe JKP “Čistoće” Sombor je 063/1199-625