RECIKLAŽNI CENTAR

Otkup PET ambalaže,plastične gajbe, stolica, buradi, folija, papira i kartona, stakla i tetrapaka

MESEC ČISTOĆE 2020.

program rada na odvoženju otpada sa javnih površina u akciji MESEC ČISTOĆA 2020. godine


Uklonjena divlja deponija u Čitaoničkoj ulici Ekipe Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća" intervenisale su u samom centru grada, tačnije u Čitaoničkoj ulici, gde se pojavila mala divlja deponija koja je narušavala izgled i higijenu jedne od centralnih ulica Sombora.

Objavljeno: 07.09.2020.

Apel građanima da ne uništavaju plastične kontejnere Prošle nedelje se desio jedan nemili događaj u ulici Alekse Dundića, gde je zapaljen i potpuno uništen plastični kontejner namenjen za odlaganje komunalnog otpada.

Objavljeno: 31.08.2020.

Očišćene divlje deponije na Staparskom putu Radnici našeg sektora za Javnu higijenu očistili su divlje deponije na Staparskom putu.

Objavljeno: 28.08.2020.

Održavanje čistoće na Šikari Nakon prošlonedeljne akcije čišćenja Šikare, naši radnici su nastavili sa održavanjem čistoće na toj lokaciji.

Objavljeno: 26.08.2020.

Apel građanima da otpad odlažu u adekvatne posude ili da iznajme kontejner Uprkos velikom broju apela na građane da čuvaju izgled grada i biljni i drugi otpad odlažu na mesta predviđena za to, neodgovorni pojedinci su na šetalište kod Pika izbacili veću količinu trave i granja.

Objavljeno: 25.08.2020.

Radnici Javne higijene danas izvršili dezinfekciju ulica Ekipe JKP "Čistoća" su danas vršile dezinfekciju ulica, a posebna pažnja data je vencima...

Objavljeno: 21.08.2020.

Radnici Čistoće očistili bankine na Apatinskom putu Radnici sektora Javne higijene jutros su u sklopu svojih redovnih aktivnosti očistili bankine i strugali travu na Apatinskom putu.

Objavljeno: 19.08.2020.

Radnici JKP Čistoće izvršili dezinfekciju bolnice

Objavljeno: 18.08.2020.

Radnici Javne higijene očistili Šikaru i šetalište pored kanala Nastavljaju se akcije radnika JKP "Čistoće", sektora Javne higijene. Iako je period godišnjih odmora, oni svakodnevno rade na uređivanju javnih površina u gradu Somboru.

Objavljeno: 17.08.2020.

Radnici Javne higijene postavili pokretni toalet na izletištu Šikara Letnji dani izmamili su na obližnja izletišta veliki broj građana, koji su spas od vrelog asfalta potražili u prirodi.

Objavljeno: 14.08.2020.

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft