RECIKLAŽNI CENTAR

Otkup PET ambalaže,plastične gajbe, stolica, buradi, folija, papira i kartona, stakla i tetrapaka

MESEC ČISTOĆE 2020.

program rada na odvoženju otpada sa javnih površina u akciji MESEC ČISTOĆA 2020. godine

Obaveštenje korisinicima usluga Poštovani korisnici, zbog Državnog praznika, Dana Državnosti, izmenjen je raspored sakupljanja komunalnog otpada u Somboru i naseljenim mestima za petak 15. februar 2019. godine. Molimo korisnike koji su na rasporedu u navedenom danu za razumevanje.

Objavljeno: 12.02.2019.

Obaveštenje o promeni rasporeda sakupljanja komunalnog otpada Poštovani korisnici, Zbog Državnog praznika, Božića, izmenjen je raspored sakupljanja komunalnog otpada u Somboru i naseljenim mestima za ponedeljak 07. januara 2019. godine. Rad u ostalim danima tokom nedelje će se odvijati po redovnom rasporedu sakupljanja i transporta komunalnog otpada za sve korisnike u kategorijama fizičkih i pravnih lica.

Objavljeno: 04.01.2019.

Obaveštenje za korisnike usluga JKP „Čistoće“ Sombor Rukovodstvo JKP „Čistoće“ i Radna Jedinica Higijena“ obaveštavaju korisnike usluga o izmeni rasporeda sakupljanja i transporta otpada u vreme Novogodišnjih praznika.

Objavljeno: 27.12.2018.

ANALIZA SPROVEDENE ANKETE O ZADOVOLJSTVU USLUGAMA JKP „ČISTOĆE“ SOMBOR Obaveza ispitivanja zadovoljstva korisnika usluga u delatnostima koje obavlja JKP „Čistoća“ Sombor, propisana je u Zakonu o komunalnim delatnostima i Odluci o održavanju čistoće na teritoriji Grada Sombora. U vezi sa navedenim, od 15. do 20. novembra 2018. godine, preko inkasanata naplatne službe u Gradu i naseljenim mestima, sprovedena je anketa na uzorku ispitanika, kako bi se utvrdilo zadovoljstvo korisnika, uslugama koje JKP „Čistoća“ Sombor obavlja. Kompletnu analizu ankete upućenu Gradskom Veću na razmatranje možete videti otvaranjem PDF formata nakon klika na "detaljnije"

Objavljeno: 14.12.2018.

Prihvatilište JKP „Ćistoće Akcije udomljavanje pasa postale su praksa rada prihvatilišta, ali sa istim intezitetom apelujemo na naše sugradjane, vlasnike kućnih ljubimacima da se prema njima ophode humano, jer i to su živa bića. Opšte je poznato da pas bez vlasnika predstavlja problem za Grad i naseljena mesta u bezbednosnom, sociološkom i finansijskom smislu. Većina pasa u našem prihvatilištu su imali vlasnika, a zašto su ih se isti odrekli, na to pitanje samo oni (nesavesni vlasnici) mogu dati odgovor, ako uopšte i postoji. Iz tog razloga nastojimo da objavama na našem sajtu, lokalnim medijima i društvenim mrežama promenimo sliku o ovom problemu, ali i našem prihvatilištu.

Objavljeno: 14.12.2018.

Udomi ne kupuj 9 Nastavlja se akcija udomljavanja pasa iz prihvatilišta službe zoohigijene JKP "Čistoće"

Objavljeno: 14.12.2018.

udomi ne kupuj 8 Evo još jednog lepog psa za udomljavanje.

Objavljeno: 30.11.2018.

Anketa korisnika usluga JKP „Čistoće“ Preduzeće je dužno da jednom godišnje sprovede postupak izjašnjavanja korisnika o kvalitetu pružanja komunalnih usluga. U vezi sa tim JKP „Čistoća“ Sombor će u prvoj polovini novembra, preko inkasanata u Gradu i naseljenim mestima, sprovesti anketu na reprezentativnom uzorku ispitanika, kako bi se utvrdilo zadovoljstvo korisnika, uslugama koje JKP „Čistoća“ Sombor obavlja.

Objavljeno: 07.11.2018.

RASPORED SAKUPLJANJA KOMUNALNOG OTPADA Na dan državnog praznika „Dan primirja u I svetskom ratu, (ponedeljak 12. novembar), služba za sakupljanje i transport otpada neće raditi.

Objavljeno: 07.11.2018.

Udimi ne kupuj 7 JKP "Čistoća" Sombor nastavlja sa akcijom udomljavanja pasa bez vlasnika u svom prihvatilištu na Monoštorskom putu. Podatke o pisma možete pogledati u detaljima ove vesti.

Objavljeno: 06.11.2018.

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft