RECIKLAŽNI CENTAR

Otkup PET ambalaže,plastične gajbe, stolica, buradi, folija, papira i kartona, stakla i tetrapaka

MESEC ČISTOĆE 2018.

program rada na odvoženju otpada sa javnih površina u akciji MESEC ČISTOĆA 2018. godine

Udomi ne kopuj 5 Kampanja JKP "Čistoće" Sombor - Prihvatilište za pse na Monoštosrkom putu

Objavljeno: 02.10.2018.

Korekcija cena usluga i proizvoda u JKP Primena novog cenovnika JKP "Čistoće" počeće od 01. oktobra 2018. godine, a odnose se samo na usluge za koje nadležnost ima direktor Javnog preduzeća. Cene usluga za građane i privredu, za čiju promenu je potrebna saglasnost Gradskog Veća, nisu menjane.

Objavljeno: 27.09.2018.

Asortiman proizvoda METALAC Mašinsko odeljenje JKP "Čistoće" - METALAC, pored poslova koje obavlja za potrebe preduzeća, bavi se i izradom metalne galanterije urbanog mobilijara, i posuda za odlaganje otpada. U nastavku teksta nalaze se proizvodi koje nudimo tržištu

Objavljeno: 24.09.2018.

Ponovna licitacija za prodaju polovnih vozila Ponovna licitacija putničkog i dostavnog vozila za kojima JKP "Čistoća" nema više potrebe obaviće se 28. septembra 2018. godine u prostorijma JKP "Čistoće" ulica Rade Drakulića 12. Vozila su ispravna, u voznom stanju i redovno održavana. Detaljne informacije o načinu učešća na licitaciji možete pogledati u nastavku teksta.

Objavljeno: 21.09.2018.

Udomi ne kupuj 4 Kampanja prihvatilišta zoohigijenske službe JKP "Čistoće" Sombor

Objavljeno: 20.09.2018.

Udomi ne kupuj 3 Kampanja prihvatilišta zoohigijenske službe JKP "Čistoće" Sombor

Objavljeno: 20.09.2018.

Udomi ne kupuj 2 Kampanja prihvatilišta zoohigijenske službe JKP "Čistoće"

Objavljeno: 20.09.2018.

Udomi ne kupuj 1 Kampanja Prihvatilišta zoohigijenske službe JKP "Čistoće" Sombor

Objavljeno: 20.09.2018.

Prodaja polovnih vozila JKP "Čistoća" Sombor putem svoje internet stranice i u Somorskim novinama oglašava prodaju polovnih i tehnički ispravnih vozila za kojima je u obavljanju poslovnih i službenih zatadataka prestala potreba. Kompletan tekst i fotografije vozila mogu se pogledati u nastavku teksta u PDF formatu

Objavljeno: 07.09.2018.

Akcija “Udomi – ne kupuj” je pokrenuta od strane Prihvatilišta pasa, JKP “Čistoće“Sombor, a u funkciji je bržeg pronalaska dobrih ljudi, ljubitelja životinja koji imaju želju i nameru da udome psa iz prihvatilišta. Udomljavanjem se oslobađa mesto za nove pse koji se trenutno u velikom broju nalaze na ulicama grada i naseljenih mesta. Ovoj akciji se pridružile medijske kuće SO info i Novi Radio Sombor, a očekujemo dobru saradnju i sa ostalim medijima i sredstvima javnog informisanja. Na fb stranici JKP „Čistoće“ se takođe objavljuju informacije o aktivnostima ove službe, a beležimo svakodnevno povećava broj članova stranice.

Objavljeno: 05.09.2018.

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft