Aktuelnosti


Pomoc u ciscecnju poplavljenih podrucja

Pomoc poplavljenim podrucjima u utorak ujutro 26.05.2014. stigla je i od strane JKP Cistoca Sombor. U saradnji sa JKP Obrenovac, JKP Cistoca Sombor poslala je pet radnika, dva kamiona i jednu radnu masinu (bobcat). Radnici pomazu u ciscenju i pranju ulica kao i utovaranju i odvozu kabastog otpada sa ulica. Kako bi se sto pre stvorili uslovi za povratak stanovnista u svoje domove nakon poplava, radnici sa mehanizacijom i opremom će biti na raspolaganju narednih najmanje pet dana.
objavljeno: 28.05.2014.
detaljnije


Protokol koji se savetuje u situaciji ujeda psa na javnoj površini

Sto hitnije otići u dom zdravlja ili hitnu pomoć; sa izjavom lekara, otići u Komunalnu inspekciju i prijaviti slučaj ujeda psa; sluzbena dokumentacija stiže u JKP "Čistoća"- zoohigijensku službu, sa nalogom za postupanje.
objavljeno: 12.05.2014.
detaljnije


Eko edukacija u Backom Monostoru.

Odrzano je jos jedno ekolosko predavanje ali ovaj put u Backom Monostoru. Imajuci u vidu da se u Monostoru svake godine obelezava Dan Dunava i da je ovo selo smesteno na samom obodu "Gornje Podunavlje" gde se nalazi i Eko-rekreativni centar, samim tim Backi Monostor predstavlja jedno od najlepsih ekoloskih sela u okolini Sombora.
objavljeno: 08.05.2014.
detaljnije


Jos jedna eko edukacija ucenika srednje ekonomske skole

Odrzana je jos jedna edukacija o reciklazi ucenicima srednje ekonomske skole. Zainteresovani da cuju znacaj reciklaze bili su ucenici II i III godine smera poslovni i finansijski administrator.
objavljeno: 26.04.2014.
detaljnije


Radno vreme uoči praznika !

Za vreme prvomajskih praznika JKP "Cistoca" Sombor nece raditi 1. i 2. Maja.
objavljeno: 26.04.2014.
detaljnije


Reciklaza i u srednjoj poljoprivredno prehrambenoj skoli!

Ucenici srednje poljoprivredno prehrambene skole zainteresovani su za sortiranje otpada i reciklazu. Iz tog razloga, odrzano im je ekolosko predavanje kako bi se upoznali sa pravilnim razdvajanjem otpada i prednostima reciklaze.
objavljeno: 14.04.2014.
detaljnije


Kutije za prikupljanje reciklabilnog otpada

JKP "Cistoca" Sombor zajedno sa "Sekopak"-om podelila je kutije za prikupljanje otpadnog papira i ambalaze (PET i ALU limenke) skolama, fakultetima, vrticima i domovima za ucenike i studente.
objavljeno: 11.04.2014.
detaljnije


Eko radionica u vrtićima!

U vrticima "Vencic", "Djurdjevak" i "Bubamara" odrzana je eko radionica pod nazivom "Od otpada do igracke"
objavljeno: 09.04.2014.
detaljnije


Od otpadnog papira do vaze sa cvecem!

Ucenici IV razreda OS "Ivan Goran Kovacic" u Stanisicu su pokazali koliko je vazna reciklaza, gde su od starog papira napravili prelepu vazu sa cvecem.
objavljeno: 03.04.2014.
detaljnije


"Sakupljajmo,razdvajajmo,reciklirajmo" u Stanisicu

Ucenici nizih razreda OS "Ivan Goran Kovacic" u Stanisicu imali su prilike da cuju predavanje o sakupljanju otpada, njegovom sortiranju i znacaju reciklaze istog.
objavljeno: 04.04.2014.
detaljnijepaw sombor mesec cistoce
 
cistoca