A k t u e l n o s t i


Reciklaza i u srednjoj poljoprivredno prehrambenoj skoli!

Reciklaza i u srednjoj poljoprivredno prehrambenoj skoli!Ucenici srednje poljoprivredno prehrambene skole zainteresovani su za sortiranje otpada i reciklazu. Iz tog razloga, odrzano im je ekolosko predavanje kako bi se upoznali sa pravilnim razdvajanjem otpada i prednostima reciklaze.
objavljeno: 14.04.2014.
detaljnije


Kutije za prikupljanje reciklabilnog otpada

Kutije za prikupljanje reciklabilnog otpadaJKP "Cistoca" Sombor zajedno sa "Sekopak"-om podelila je kutije za prikupljanje otpadnog papira i ambalaze (PET i ALU limenke) skolama, fakultetima, vrticima i domovima za ucenike i studente.
objavljeno: 11.04.2014.
detaljnije


Eko radionica u vrtićima!

Eko radionica u vrtićima!U vrticima "Vencic", "Djurdjevak" i "Bubamara" odrzana je eko radionica pod nazivom "Od otpada do igracke"
objavljeno: 09.04.2014.
detaljnije


Od otpadnog papira do vaze sa cvecem!

Od otpadnog papira do vaze sa cvecem!Ucenici IV razreda OS "Ivan Goran Kovacic" u Stanisicu su pokazali koliko je vazna reciklaza, gde su od starog papira napravili prelepu vazu sa cvecem.
objavljeno: 03.04.2014.
detaljnije


"Sakupljajmo,razdvajajmo,reciklirajmo" u Stanisicu

Ucenici nizih razreda OS "Ivan Goran Kovacic" u Stanisicu imali su prilike da cuju predavanje o sakupljanju otpada, njegovom sortiranju i znacaju reciklaze istog.
objavljeno: 04.04.2014.
detaljnije


Kreativne eko ideje u skoli!

Kreativne eko ideje u skoli!Ucenici IV2 OS "Nikola Tesla" u Kljajicevu su zajedno sa uciteljicom Nadom Trbojevic,imali jednu vrlo lepu eko ideju.
objavljeno: 03.04.2014.
detaljnije


Jos jedno predavanje o reciklazi u Kljajicevu!

Jos jedno predavanje o reciklazi u KlajicevuOdrzano jos jedno predavanje na temu "Sakupljajmo,razdvajajmo,reciklirajmo" u OS "Nikola Tesla" u Kljajicevu. Ucesnici predavanja su bili ucenici V razreda.
objavljeno: 03.04.2014.
detaljnije


Radnici JKP "Cistoca" u akciji!

Radnici JKP Radnici JKP "Cistoca" Sombor i danas vredni u akciji "Mesec cistoce" gde utovaraju sav nepotreban otpad koji su gradjani ostavili ispred svojih dvorista ili javnih povrsina.
objavljeno: 01.04.2014.
detaljnije


I studenti Pedagoskog fakulteta zainteresovani za reciklazu!

I studenti Pedagoskog fakulteta zainteresovani za reciklazu!Odrzano predavanje o sortiranju otpada i reciklazi studentima prve godine Pedagoskog fakulteta. Nakon predavanja, studenti su sklapali kutije za otpadni papir i pokazali dobru volju da ucestvuju u reciklazi.
objavljeno: 28.03.2014.
detaljnije


MESEC ČISTOĆE

MESEC ČISTOĆEI ove godine počinje akcija "Mesec čistoće".
objavljeno: 26.04.2014.
detaljnijepaw sombor mesec cistoce
 
cistoca