Aktuelnosti


SASTANAK SA SEKRETARIMA MESNIH ZAJEDNICA

U utorak 02.Decembra u prostorijama JKP "Čistoće" održan je sastanak predstavnika gradske uprave, mesnih zajednica i JKP "Čistoće".Tema sastanka bila rešavanje problema vezanim za divlje deponije i usluge iznošenja otpada - kao i mesec čistoće u naseljenim mestima na području grada Sombora. Od naredne godine JKP "Čistoća" će ući u preostala sela Stapar, Doroslovo, Telečka, Riđica, Al. Šantć.
objavljeno: 09.01.2015.
detaljnije


RADOVI U DVORIŠTU

Radovi na adaptaciji dvorišta polako se privode kraju
objavljeno: 09.01.2015.
detaljnije


REKONSTRUKCIJA DVORIŠTA

U toku je adaptacija dvorišta JKP "ČIstoće" u ulici Rade Drakulića
objavljeno: 09.01.2015.
detaljnije


VANDALSKI ČIN

JKP "Čistoća" Sombor osudila paljenje pekare u Somboru
objavljeno: 09.01.2015.
detaljnije


Konferencija za novinare Nikole Pajića v.d. direktora 25.08.2014.


objavljeno: 09.01.2015.
detaljnije


PROSLAVA DANA JKP

U petak 4.Jula u bivšem hotelu Internacion (Sloboda) obeležen je 54 rodjenada JKP"ČISTOĆE". Naime 1.Jula 1960 godine spajanjem tadašnjih: Privredne komunalne ustanove "Čistoća", Komunalne uslužne radnje za iznošenje fekalija i Komunalne radnje za čišćenje dimnjaka, formirano je Komunalno preduzeće "Čistoća" Sombor sa oko 90 zaposlenih radnika. Formiranjem Komunalnog preduzeća, Opština je objedinila sve delatnosti od vitalnog interesa za osnovnu funkciju grada. Od tada je prošlo 54 godine a preduzeće je pretrpelo razne promene. Danas je to jedno modernizovano preduzeće koje prati i moderne tehnologije i potrebe društva i u svakom smislu je na usluzi gradjanima. Kao i svake godine radnici, sindikat i rukovodstvo se trudi da na jedan skroman ali lep način obeleži ovaj dan. Sve prisutne goste pozdravio je direktor preduzeća Nikola Pajić poželevši im još mnogo godina ovako uspešnog rada, istakavši da sve ovo ne bi smo postigli bez predanog angažovanja samih radnika.
objavljeno: 09.01.2015.
detaljnije


Sajt uskoro i na mađarskom jeziku

JKP Čistoći Sombor je dodeljeno ukupno 65.000,00 dinara od strane Nacionalnog saveta mađarske nacionalne manjine u vezi službene upotrebe jezika prvi put u 2014. godini. Pripadnici mađarske nacionalne manjine će u narednom periodu imati priliku da sajt JKP Čistoća Sombor čitaju i na mađarskom jeziku.
objavljeno: 06.06.2014.
detaljnije


Po drugi put odrzano ekolosko predavanje u srednjoj medicinskoj skoli

Predavanje je obuhvatilo ucenike II i III godine smer farmacija i opsti smer, prisustvovalo 70-tak ucenika. Ucenici su imali priliku da nauce kako da selektuju otpad kao i znacaj reciklaze.
objavljeno: 24.06.2014.
detaljnije


OŠ u Riđici učesnik reciklaže

Učenici VIII razreda OŠ "Petar Kočić" iz Ridjice su vec uveliko sakupili velike kolicine otpadnog papira a cilj je da novac dobijen od reciklaže bar malo umanji troškove banketa. Takodje, odrzana je i eko edukacija gde su ucenici imali bogato predznanje o reciklazi ali su isto tako prvi put culi za pojedine ekoloske zanimljivosti i naucili nesto novo.
objavljeno: 29.05.2014.
detaljnije


Pomoc u ciscecnju poplavljenih podrucja

Pomoc poplavljenim podrucjima u utorak ujutro 26.05.2014. stigla je i od strane JKP Cistoca Sombor. U saradnji sa JKP Obrenovac, JKP Cistoca Sombor poslala je pet radnika, dva kamiona i jednu radnu masinu (bobcat). Radnici pomazu u ciscenju i pranju ulica kao i utovaranju i odvozu kabastog otpada sa ulica. Kako bi se sto pre stvorili uslovi za povratak stanovnista u svoje domove nakon poplava, radnici sa mehanizacijom i opremom će biti na raspolaganju narednih najmanje pet dana.
objavljeno: 28.05.2014.
detaljnijepaw sombor mesec cistoce
 
cistoca