Saradnja JKP „Čistoće“ i „Parking prostora“

 

 

 

Saradnja Javnih komunalnih preduzeća u Somboru ili Srbiji nije neka novost. Suština obavljanja komunalnih delatnosti u javnom sektoru se ne zasniva na isključivom i primarnom ostvarivanju profita, već na zadovoljavanju opšteg i javnog interesa stanovnika u lokalnim samoupravama i korisnika usluga, kao i obavezi uspostavljanja komunalnog reda.

 

Rukovodstvo i zaposleni JKP „Čistoće“ Sombor su često bili u situaciji, da u skladu sa mogućnostima, pruže pomoć kolegama kojima je ona zaista potrebna, bilo da se radilo o elementarinm ili prirodnim nepogodama kave su zadesile Kraljevo, Čačak, Obrenovac... ili o tehničkog pomoći kakva je pružena Kragujevcu ili Apatinu. I dobro je da je tako.

 

Ovom prilikom radnici JKP „Čistoće“ su uredili deo slobodnog prostora RJ „Mašinske radionice“ koji je ustupljen JKP „Parking prostoru“ na korišćenje kao depo za odlaganje nepropisno parkiranih vozila.

 

Od 01. januara svi nepropisno parkirani automobili u Somboru se vozilom „pauk“ prenose i odlažu na ovu lokaciju, a informacije o postupku preuzimanja mogu se dobiti na zvaničnom telefonu JKP „Parking servisa“ boj 025/5460-606.

 

Saradnja JKP „Čistoće“ i „Parking prostora“

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft