Novi krov na službenim objektima prihvatilišta

Poslednje lepe jesenje dane, radnici JKP „Čistoće“ iskoristili su za pripremu službenih prostorija prihvatilišta za zimu. Obzirom da je poslednjih nekoliko godina u zimskom periodu bilo problema sa službenim prostorijama (montažni kontejneri), rukovodstvo JKP „Čistoće“ je donelo odluku da se službene prostorije prihvatilišta zaštite postavljanjem dodatne konstrukcije krova za svaki objekat.

Novi krov će svakako doprineti boljoj zaštiti prostorija, smanjenju troškova održavanja posle zimskog perioda, uštedi energije, a kompleksu prihvatlišta će dati prijatniji ambijentalni izgled.

Ova adaptacija svakako nije poslednja investicija u objekat prihvatilišta za pse i mačke lutalice, jer se i za narednu godinu planiraju određena poboljšanja, kako u građevinskom tako i u organizacionom smislu.

Obavljanje zoohigijenske službe je regulisano zakonom i pravilnicima, a sve procedure koje se u ovom objektu sprovode odaju sliku organizovanog rada u šta su se mogli uveriti svi koji su posetili ovaj objekat.

Ako pročitate razloge zašto je dobro udomiti mešanaca i pogledate slike iz galerije našeg sajta, te izaberete jednog psa iz našeg pripvatilišta, svakako ste uradili dobru stvar za jednog psa, sebe, JKP i svoj Grad.

Novi krov na službenim objektima prihvatilišta

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft