Nove garaže za ispravnija vozila

Nove garaže za ispravnija vozila

Održavanje vozila u svakoj organizaciji, u kojoj ona predstavljaju osnovna sredstva jedan je od primarnih zadataka. Cilj je delatnosti JKP, da se preuzete obaveze i zadaci obave kvalitetno i na vreme, uz minimalni rizik po bezbednost u saobraćaju, zaštitu zdravlja zaposlenih koji ih opslužuju uz maksimalnu zaštitu životne sredine, a na zadovoljstvo korisnika naših usluga.

Važnost realizacije ovih opredeljenja za ukupno poslovanje JKP „Čistoće“ je u prioritetu rukovodstva preduzeća, a takođe i zaposlenih u RJ „Higijena“ i „Održavanje“.

Jedan o problema održavanja brojnog voznog parka JKP „Čistoće“, do skora je bio nedostatak nadstrešnica i garaža u kojima bi vozila nakon korišćenja imala optimalne uslove zaštite od elementarnih i vremenskih nepogoda, a posebno u zimskom periodu.

Kako bi se ovaj problem prevazišao, radnici „Odeljenja mašinskog održavanja“, su uz materijalna sredstva preduzeća i na osnovu iskustva stečenog na brojnim radovima za potrebe JKP i drugih, na prostoru „Mašinske radionice“ izradili montažno demontažnu nadstrešnicu za deo vozila iz voznog parka „Čistoće“. Na taj način je za deo vozila svakako produžen životni vek i smanjeni su troškovi održavanja, koji na godišnjem nivou nisu mala. U planu je da se u okviru ovog kompleksa izgrade još silčnih objektata u kojima bi se nakon završetka radnog vremena mogla parkirati vozila koja služe u svrhu obavljanja osnovne delatnosti preduzeća.

Nove garaže za ispravnija vozila

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft