Vraćen kamion iz Kragujevca

U utorak 1. marta, nakon godinu dana Javno komunalono preduzeća „Čistoća“ iz Kragujevca je vratila pozajmljeni kamion JKP „Čistoći“ Sombor.
Naime, JKP „Čistoća“ Sombora u februaru 2015 , ustupila je, na korišćenje, jedan kamion za odnošenje smeća Javnom komunalnom preduzeću „Čistoća“ iz Kragujevca kako bi se prevazišli problemi zastarelosti voznog parka i povećanog obima posla, sa kojim su se suočile komunalne službe grada Kragujevca. Radi se o vozilu marke „Volvo“, staro 8 godina, sa motorom koji zadovoljava Euro 4 standarda i koje ima kapacitet od 22 kubna metra.
Vozilo je vraćeno u ispravnom stanju i već se nalazi na somborskim ulicama u redovnom obavljasnju aktivnosti.
Tim povodom u gostima JKP „Čistoći“ Sombor u pratnji kamiona boravila je i delegacija iz Kragujevca na čelu sa direktorom JKP Čistoće „ Kragujevac Radoslavom Matićem.
- Vozilo je ustupljeno na korišćenje JKP „Čistoći“ iz Kragujevca kao gest dobre volje, jer smo znali da su kragujevačkoj „Čistoći“ nedostajali kamioni za odnošenje smeća, kako bi mogli da obavljaju redovne aktivnosti. - rekao je Nikola Pajić direktor JKP „Čistoće“ Sombor prilikom primopredaje vozila.
- Grad Kragujevac, njegovi stanovnici i radnici JKP „Čistoće“ iz Kragujevca su zahvalni JKP „Čistoći“ Sombor, što su izašli u susret i pozajmili ovaj kamion, te na taj način pomogli da se prebrodimo jedan teži period, a da to građani Kragujevca ne osete. S obzirom da su se stekli uslovi i kragujevačka „Čistoća“ je uspela da nabavi kamione koji su nedostajali, kamion vraćamo, naravno u ispravnom stanju. Hvala još jednom JKP „Čistoći“ Sombor, direktoru i gradu Somboru – istakao je direktor JKP „Čistoće“ Kragujevca Radoslav Matić.

Vraćen kamion iz Kragujevca

© Sva prava zadržana JKP ČISTOĆA . Izrada web sajta BIT Soft